Studenti Ekološke poljoprivrede i agroturizma surađuju s kolegama iz SAD-a putem virtualne nastave u okviru predmeta "Marketing u ruralnom turizmu"

Studenti prvog semestra diplomskog studija Ekološke poljoprivrede i agroturizma našeg fakulteta imaju izvanrednu priliku za internacionalnu suradnju u sklopu predmeta "Marketing u ruralnom turizmu". Pod vodstvom profesorice dr. sc. Marije Cerjak s Agronomskog fakulteta i profesorice dr. sc. Misti Sharp sa Sveučilišta u Floridi, naši studenti sudjeluju u virtualnoj razmjeni znanja s kolegama iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ova inspirativna inicijativa započela je online edukacijom spomenutih nastavnika, koju provodi Sveučilište u Floridi, te je nastavljena pripremama za virtualnu nastavu iz područja agroturizma. Navedena suradnja ne samo što pruža dragocjeno iskustvo za naše studente, već i promiče globalno razumijevanje i zajedničko učenje u području poljoprivrede i agroturizma.

Ovo partnerstvo između Agronomskog fakulteta i Sveučilišta u Floridi može označiti početak dugoročne suradnje između naših institucija, s mogućnošću proširenja inicijative na druge kolegije i studente. Ovakva inovativna suradnja omogućuje daljnji razvoj i širenje znanja među akademskim zajednicama na međunarodnoj razini.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.