Predstavljanje studijskih programa Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta učenicima Agronomske škole u Zagrebu

U četvrtak 18. travnja 2024. godine djelatnici Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta prof. dr. sc. Martina Skendrović Babojelić, dr. sc. Ivan Magdić te student Matija Balala posjetili su Agronomsku školu u Zagrebu u cilju predstavljanja Fakulteta učenicima završnih razreda srednje strukovne škole. Na samom početku goste je pozdravio ravnatelj škole prof. Ivica Marinić, koji je istaknuo kako mu je iznimno drago što su Agronomski fakultet došli predstavljati u Agronomsku školu upravo bivši uspješni učenici ove škole. Prof. dr. sc. Martina Skendrović Babojelić pozdravila je prisutne učenike i djelatnike škole u ime Uprave Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta kao i u ime prisutnih kolega. Nakon uvodnog predstavljanja, kroz prezentaciju „Agronomija - zanimanje budućnosti“ prikazana je ukratko djelatnost Fakulteta, kao i prijediplomski i diplomski studijski programi. Detaljnije su izneseni kriteriji i uvjeti upisa na prijediplomske studije, kao i oblici nastave, a slikovito su prikazane i brojne aktivnosti dosadašnjih studenata na Fakultetskim pokušalištima i laboratorijima. Uz to predstavljene su i mogućnosti studentske razmjene, Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje kao i mogućnosti sudjelovanja u brojnim izvannastavnim aktivnostima Fakulteta.

Nakon prezentacije, kao bivši učenici Agronomske škole, djelatnici prof. Skendrović Babojelić i dr. sc. Magdić te student Balala, predstavili su svoj put od Agronomske škole, do upisa na Fakultet kao i daljnji profesionalni razvoj, te na taj način pokušali dodatno potaknuti učenike za upis na neki od prijediplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.

Na kraju predstavljanja učenicima su podijeljene brošure s informacijama o studijskim programima, uz želju za uspješno polaganje Državne mature i nadu kako će veći dio učenika prisutnih na predstavljanju pronaći zanimanje budućnosti na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu.

Prezentaciji je prisustvovalo oko 50 učenika četvrtih razreda Agronomske škole usmjerenja Agrotehničar, Agroturistički tehničar, Poljoprivredni tehničar - fitofarmaceut i Poljoprivredni tehničar-vrtlar kao i njihove profesorice Lucija Baškarić i Sanja Lubina.

Slike s predstavljanje Fakulteta u Agronomskoj školi Zagreb možete pogledati u galeriji slika.

Fotogalerija

Predstavljanje studijskih programa Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta učenicima Agronomske škole u Zagrebu Predstavljanje studijskih programa Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta učenicima Agronomske škole u Zagrebu Predstavljanje studijskih programa Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta učenicima Agronomske škole u Zagrebu Predstavljanje studijskih programa Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta učenicima Agronomske škole u Zagrebu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.