Studenti Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta predstavili nordijsko hodanje na SRC Jarunu

U sklopu obilježavanja 60 godina obvezne nastave tjelesne i zdravstvene kulture na Sveučilištu u Zagrebu (1963./1064.-2023./2024.), studenti Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta, pod vodstvom prof. dr. sc. Romane Caput-Jogunica, su u petak 10.5.2024. godine prikazali nordijsko hodanje koje se provodi u sklopu nastave na Agronomskom fakultetu.

Osim nordijskog hodanja, studenti prve i druge godine s dvadesetak sastavnica Sveučilišta u Zagrebu su sudjelovali u košarci, odbojci, stolnom tenisu, bicikliranju, rolanju, plesu, grupnim plesnim programima i sportskom hodanju.

Obilježavanje 60. rođendana je organizirala Udrugua nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture u suradnji sa Zagrebačkim sveučilišnim sportskim savezom.

Hvala studentima Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta na sudjelovanju i promociji našeg Fakulteta!

Fotogalerija

Studenti Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta predstavili nordijsko hodanje na SRC Jarunu Studenti Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta predstavili nordijsko hodanje na SRC Jarunu Studenti Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta predstavili nordijsko hodanje na SRC Jarunu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.