Djelatnici Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta na WorldSkills Croatia 2024.

Izv. prof. dr. sc. Vesna Židovec i izv. prof. dr. sc. Ivan Juran sudjelovali su, kao članovi prosudbenih povjerenstava u disciplinama Cvjećarstvo i Agro, na državnom natjecanju učenika srednjih strukovnih škola, Worldskills Croatia 2024.

Natjecanje je održano na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. svibnja 2024. u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. WorldSkills Croatia 2024. najveći je događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najveće natjecanje u ovomu dijelu Europe.

Fotogalerija

Djelatnici Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta na WorldSkills Croatia 2024. Djelatnici Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta na WorldSkills Croatia 2024. Djelatnici Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta na WorldSkills Croatia 2024. Djelatnici Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta na WorldSkills Croatia 2024.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.