Prof. dr. sc. Zlatko Šatović prvi je u Hrvatskoj, a 1620. u svijetu, na Ljestvici najboljih znanstvenika u području Biljnih znanosti i Agronomije za 2024.

Prof. dr. sc. Zlatko Šatović sa Zavoda za biljnu bioraznolikost prvi je u Hrvatskoj, a 1620. u svijetu, na Ljestvici najboljih znanstvenika u području Biljnih znanosti i Agronomije za 2024. vodeće akademske platforme za istraživače Research.com

Čestitamo!

Poredak se temelji na metrici D-indeksa (H-indeks discipline), koja uključuje samo radove i vrijednosti citata za ispitivanu disciplinu. Rangiranje uključuje samo vodeće znanstvenike s D-indeksom od najmanje 30 za publikacije iz područja Biljnih znanosti i Agronomije.

Poredak za znanstvenike sa Sveučilišta u Zagrebu dostupan je ovdje: https://research.com/university/university-of-zagreb 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.