Osvojene zlatne medalje studenata Agronomskog fakulteta na Državnom sveučilišnom prvenstvu "UNISPORT"

Od 30.5 - 2.6.2024., održano je Državno sveučilišno prvenstvo "UNISPORT" U Poreču.

Nastupilo je 19 Sveučilišta, Veleučilišta i Visokih škola u Republici Hrvatskoj. Natjecali su se u 12 sportova. Sveučilište u Zagrebu nastupilo je u svim sportovima u muškoj i ženskoj konkurenciji i osvojilo 19 zlatnih medalja. Za dvije zlatne medalje zaslužni su i studenti Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.

Studenti Agronomskog fakulteta Borna Kljaić i Ivan Šarar članovi su sveučilišne reprezentacije u odbojci i odbojci na pijesku te su se okitili zlatnim odličjem. Još je jedan naš student, Luka Bartol, član sveučilišne reprezentacije no na žalost zbog ozljede nije mogao nastupiti na državnom Prvenstvu. Ovim činom naši studenti su stekli pravo nastupa na Europskim sveučilišnim igrama koje će se ove godine održati u Mađarskoj sredinom srpnja u konkurenciji 450 Sveučilišta u Europi.

Prije svega, čestitamo našim studentima, osvajačima medalja te im želimo da tako sjajni budu i na europskoj razini. Nadamo se da će i Luka biti spreman za europsku scenu.

Od srca čestitamo!

Fotogalerija

Državno sveučilišno prvenstvo "UNISPORT" U Poreču Državno sveučilišno prvenstvo "UNISPORT" U Poreču Državno sveučilišno prvenstvo "UNISPORT" U Poreču

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.