Poziv studentima za prijavu na 8. međunarodnu ljetnu školu o "Prehrani tropskih životinja i tehnologiji stočne hrane" IPB University - Indonezija

IPB University - Indonezija, 15. - 25. srpnja 2024.

8. međunarodnu ljetnu školu o "HRANIDBI TROPSKIH ŽIVOTINJA I TEHNOLOGIJI STOČNE HRANE" organizira Department of Nutrition and Feed Technology, Faculty of Animal Science, IPB University (Indonezija). Ovaj program ima za cilj predstaviti hranidbu tropskih životinja, kao što su Cemani pijetlovi i Kaligesing koze, bioindustriju stočne hrane, meta-analizu o hranidbi životinja, razvoj krmiva i formulaciju stočne hrane kako bi se podržala ekološka i održiva proizvodnja životinja.

Program ljetne škole održat će se na Department of Nutrition and Feed Technology, Faculty of Animal Science, IPB University Bogor Indonesia. Program je osmišljen da ponudi raznolike aktivnosti, uključujući predavanja akademskih materijala s uglednih sveučilišta kao što su Hokkaido University , Sveučilište u Zagrebu, Newcastle University, Universiti Putra Malaysia, IPB University I Diponegoro University, kao i uvid od stručnjaka iz industrije kao što su PT. Japfa Comfeed i PT. Nutricell. Osim toga, organizirani su i izleti na Pulutan Fresh Farm, Cimory Dairyland, hram Prambanan, Yogyakarta, i u grad Semarang.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente da se prijave. Za sve ostale informacije i prijave posjetite poveznicu: https://intp-fapet.ipb.web.id/isc2024/ 

Više: Poster

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.