Sporazum o suradnji u područjima od zajedničkog interesa

Dana 4. srpnja 2024. godine Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet i Središnji savez uzgajivača konja hrvatski posavac potpisali su Sporazum o suradnji u područjima od zajedničkog interesa. Cilj ovog Sporazuma je suradnja dviju institucija u područjima od zajedničkog interesa, a primarno u dijelu uzgoja konja izvorne pasmine hrvatski posavac, zajedničkog sudjelovanja u istraživačkim i razvojnim projektima te drugim obostrano prihvatljivim aktivnostima koje će se definirati kroz vrijeme.

Središnji savez uzgajivača konja hrvatski posavac čini 830 uzgajivača konja koji u posjedu imaju oko 8 700 jedinki ove pasmine. Sjedište SSHP-a je u Topolovcu pored Siska (https://www.sshp.hr/ ). Sporazum o suradnji potpisali su dekan Agronomskog fakulteta prof. dr. sc. Ivica Kisić te Mijo Latin, predsjednik Središnjeg saveza uzgajivača konja hrvatski posavac.

U koordinaciji provedbe Sporazuma ispred Agronomskog fakulteta biti će uključeni prof. dr. sc. Ante Ivanković te Igor Hrastović u ime Središnjeg saveza uzgajivača konja hrvatski posavac.

Veselimo se uspješnoj suradnji.

Fotogalerija

Sporazum o suradnji u područjima od zajedničkog interesa Sporazum o suradnji u područjima od zajedničkog interesa Sporazum o suradnji u područjima od zajedničkog interesa

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.