Objavljen rad u časopisu „Food Quality and Preference”

Doc. dr. sc. Marina Tomić Maksan i izv. prof. dr. sc. Željka Mesić, djelatnice Zavoda za marketing i inovacije u agrobiznisu i izv. prof. dr. sc. Daniel Matulić, djelatnik Zavoda za ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalnu zoologiju su u suradnji s prof. dr. sc. Juliet Memery (Bournemouth University Business School, UK) objavili rad u časopisu Food Quality and Preference (IF 4.9; 5-year IF: 5,3; Q1)

 Tomić Maksan, M; Matulić, D; Mesić, Ž; Memery, J. 2025. Segmenting and profiling seaweed consumers: A cross-cultural comparison of Australia, the United Kingdom and Croatia. Food Quality and Preference 122: 105305

Više na: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0950329324002076 CMX_ID=&SIS_ID=&dgcid=STMJ_219742_AUTH_SERV_PA&utm_acid=81485065&utm
_campaign=STMJ_219742_AUTH_SERV_PA&utm_in=DM501977&utm_medium=email&utm_source=AC_ 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.