Zagrebački sveučilišni sportski savez

Sveučilišni sport planira Ured za sport Sveučilišta u Zagrebu a provodi ga Zagrebački sveučilišni športski Savez (ZSŠS).  Radi se o najvećem lokalnom savezu sveučilišnog sporta te je ujedno i najaktivniji lokalni hrvatski savez s obzirom na broj i kvalitetu aktivnosti koje provodi. Savez čine 31 studentska sportska udruga koje svojim aktivnostima ostvaruju ciljeve Saveza te organizira sportka natjecanja za sve studente i studentice na području grada Zagreba. ZSŠS je član Hrvatskog akademskog sportskog saveza te kao aktivan dionik kroz HASS djeluje u međunarodnim sportskim udruženjima kao što su EUSA i FISU. Zagrebački sveučilišni športski savez organizira sportska natjecanja za studente koji studiraju u Zagrebu.

Sve informacije o sportu na Sveučilištu u Zagrebu,  sveučilišnim natjecanjima, rasporedu utakmica kao i ostale informacije dostune su na www.unisport.unizg.hr te su sve informacije dostupne putem aplikacije.

UniSport Zagreb aplikacija je jedinstvena aplikacija za sportove koje provodi Zagrebački sveučilišni športski savez. Unutar aplikacije možete uživo pratiti sve rezultate utakmica, statistike igrača, kao i raspored utakmica te se okušati u UniSport virtualnom prognoziranju ishoda utakmica.

Aplikacija je dostupna na Android i iOS platformi.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.