Sportska udruga Agronomskog fakulteta (SUAF)

Začeci sveučilišnog sporta u Gradu Zagrebu sežu 100 godina u povijest, a danas je to moderan sustav organiziranja natjecanja u sportovima za koje studenti pokazuju najveći interes. Sukladno Zakonu o sportu „radi obavljanja sportske djelatnosti na visokim učilištima osnivaju se studentske sportske udruge.  Sportska udruga Agronomskog fakulteta osnovana je 2003. godine s ciljem organiziranja i provođenja sportskih aktivnosti studenata i djelatnika Agronomskog fakulteta. U sportskim natjecanjima na fakultetskoj,  sveučilišnoj  i međunarodnoj razini, svake godine sudjeluje oko 350 studenata i 50-ak djelatnika Agronomskog fakulteta.
Studenti - sportaši Agronomskog fakulteta na najbolji način predstavljaju svoj Fakultet na Sveučilišnom prvenstvu Grada Zagreba, na državnom sveučilišnom prvenstvu te na europskim studentskim prvenstvima i manifestacijama.
SUAF skrbi o studentima zainteresiranim za sudjelovanje u novim oblicima sportskih natjecanja tzv. e-sportu te u suradnji s nastavnicima Katedre za tjelesnu i zdravstvenu kulturu promiče sportsku kulturu i sportsko navijanje na utakmicama nagrađujući najbolje i originalne navijačke transparente studenata Agronomskog fakulteta.
Djelatnici Agronomskog fakulteta sudjeluju u sportskim natjecanjima u stolnom tenisu (SOKAZ liga, fakultetski turniri), šahu, nogometu i košarci. Osim sportskih natjecanja, za djelatnike Fakulteta organiziraju se rekreativni programi: plivanje (od 2006. – 2010.) te grupni fitnes programi i poduka plesa uz stručno vodstvo.
 
Više: Sport 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.