Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća
zavod za voćarstvo

Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća djeluje u sklopu Zavoda za voćarstvo Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od samog osnutka Zavoda. U laboratoriju se provode istraživanja vezana uz pomološka i fizikalno-kemijska svojstva plodova voća, utvrđivanje rokova berbe i skladišne sposobnosti voća kao i morfološku karakterizaciju voćnih vrsta.

Laboratorij je namijenjen za potrebe istraživanja vezanih uz znanstveno-stručne projekte kao i u nastavne svrhe prvenstveno za provedbu studentskih vježbi i prakse kao i istraživanja vezanih za diplomske i doktorske radove, stručne projekte i drugo. Laboratorij je opremljen odgovarajućom opremom za provedbu navedenih analiza različitih voćnih vrsta primjenom odgovarajućih tehnika.

Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.