Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća

Laboratorij Zavoda za voćarstvo

Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća djeluje u sklopu Zavoda za voćarstvo Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od samog osnutka Zavoda. U laboratoriju se provode istraživanja vezana uz pomološka i fizikalno-kemijska svojstva plodova voća, utvrđivanje rokova berbe i skladišne sposobnosti voća kao i morfološku karakterizaciju voćnih vrsta. 
Laboratorij je namijenjen za potrebe istraživanja vezanih uz znanstveno-stručne projekte kao i u nastavne svrhe prvenstveno za provedbu studentskih vježbi, prakse kao i istraživanja vezanih za diplomske i doktorske radove, stručne projekte i drugo. Laboratorij je opremljen odgovarajućom opremom za provedbu navedenih analiza različitih voćnih vrsta primjenom odgovarajućih tehnika. 

Voditeljica laboratorija:

prof. dr. sc. Martina Skendrović Babojelić

Lokacija ureda: I. paviljon, 3. kat, broj sobe 32
telefon: +385 1 239 4070
e-mail: mskendrovic ( at ) agr.hr

Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća Laboratorij za fizikalno-kemijske analize voća

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.