Objavljen rad u časopisu „Foods”

Skupina autora Zavoda za mljekarstvo, Zavoda za opće stočarstvo te Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša objavili su rad u časopisu Foods (IF: 4.092).

Samir Kalit, Milna Tudor Kalit, Iva Dolenčić Špehar, Krešimir Salajpal, Dubravka Samaržija, Jasna Anušić and Ante Rako. The Influence of Milk Standardization on Chemical Composition, Fat and Protein Recovery, Yield and Sensory Properties of Croatian PGI Lički Škripavac Cheese, Foods 2021, Volume 10, Issue 4, 690.

Rad je dostupan na mrežnim stranicama časopisa: https://www.mdpi.com/2304-8158/10/4/690

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.