Alati za pomoć u učenju

Alati za pomoć u učenju razvijeni su u sklopu projekta Unapređenje stručne prakse na prijediplomskim i diplomskim studijima Agronomskog fakulteta.

Cilj projekta je povećati zapošljivost i olakšati uključivanje završenih studenta prijediplomskih i diplomskih studija Agronomskog fakulteta na tržište rada stjecanjem praktičnih vještina učenjem kroz rad. Jedna od aktivnosti unutar ovog projekta je unaprjeđenje psihološkog, akademskog i karijernog savjetovanja studenata u Centru za podršku studentima i karijerno savjetovanje.

Kao pomoć u unapređenju vještina učenja izrađena je aplikacija s alatima za planiranje dnevnih aktivnosti, praćenje učenja i postavljanje ciljeva. Aplikacija je dostupna na poveznici  i studenti/ce joj mogu pristupiti pomoću svog AAI identiteta.

Alati za pomoć u učenju

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.