Objavljen priručnik "Korisno bilje od Krasa do Kvarnera"

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je objavljen priručnik "Korisno bilje od Krasa do Kvarnera" u sklopu projekta INTERREG SI-HR.

Koautorica ovih 2 knjiga koje su izdane zasebno na hrvatskom, a zasebno na slovenskom jeziku je doc.dr.sc. Ivana Vitasović Kosić, djelatnica Zavoda za poljoprivrednu botaniku.

Knjiga je izdana u suradnji s kolegama iz Slovenije; Brankom Bakanom, Gregorom Fištravcem i prof. dr. Mitjom Kaligaričem. PDF knjige je dostupan na sljedećoj poveznici Univerzitetne založbe Univerze u Mariboru: https://press.um.si/index.php/ump

Knjiga je dobila preporuku Hrvatskog botaničkog društva i time ušla u Botaničku biblioteku.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.