Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet predstavio se na Stručnom skupu nastavnika u sektoru poljoprivrede, prehrane i veterine

Agronomska škola Zagreb, 23. travnja 2021. organizirala je Stručni skup nastavnika u sektoru poljoprivrede, prehrane i veterine.

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet sudjelovao je na skupu stručnim izlaganjem na temu Nadogradnja znanja i specijalizacija učenika srednjih strukovnih škola.

Uvodnu riječ i pozdravni govor održao je prof. dr. sc. Ivica Kisić, prodekan za nastavu, a doc. dr. sc. Aleksandra Perčin sa Odsjeka za agroekologiju i doc. dr. sc. Petra Pereković sa Odsjeka za hortikulturu i krajobraznu arhitekturu, predstavile su studijske programe.

Student Ante Alduk, preddiplomski studij Ekološka poljoprivreda i studentica Maja Rapić, diplomski studij Obnovljivi izvori energije u poljoprivredi, iznijeli su svoja iskustva, prilike i izazove s kojima se susreću učenici srednjih strukovnih škola pri upisu na fakultet i tijekom studiranja.

Izvannastavne aktivnosti izložio je doc. dr. sc. Ivan Juran sa Odsjeka za fitomedicinu.
Aleksandra Gečević, mag. educ. soc. održala je predavanje o Centru za podršku studentima i karijerno savjetovanje. Martina Šipek Penić, mag. ing. agr. predstavila je Ured za međunarodne odnose i Erasmus programe.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.