TODO-NODC2021

U svrhu povezivanja svih dionika različitih sektora i disciplina, te koordiniranog otvaranja podatkovnih sektora u Hrvatskoj najavljujemo konferenciju TODO-NODC2021.

Konferencija s agendom otvorenih podataka u Hrvatskoj (National Open Data Conference 2021 Croatia) održati će se 20 - 22. rujna 2021. godine u online/hibridnom obliku u organizaciji TODO projektnog konzorcija i Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta prometnih znanosti.

Konferencija će biti otvorena i besplatna za sve sudionike sa prihvaćenim doprinosom panelima, kao i svim on-line sudionicima bez izlaganja.
Trodnevni program uključuje disciplinarne panele s pozvanim govornicima iz područja otvorenih podataka. Prihvaćeni sažeci biti će objavljeni u knjizi sažetaka, a odabranim doprinosima biti će ponuđena mogućnost prijave rada za posebno izdanje časopisa INDECS.

Dodatne informacije o programu i prijavama biti će dostupne uskoro u drugoj najavi konferencije te putem TODO komunikacijskih kanala (www.todo-project.eu, Facebook, LinkedIn, Twitter).

Više saznajte u prilogu.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.