Natječaj za dodjelu nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili vođenju izvannastavnih aktivnosti  - na prijedlog studenata (akademska godina 2020./21.)

Online glasovati mogu studenti od 7. do 21. srpnja 2021.
poveznica: http://limesurvey.srce.hr/auth/aai/332422

Na temelju članka 12. točke 2. izmjene i dopune Pravilnika o dodjeli javnih priznanja i nagrada Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta (dalje u tekstu: Fakultet) od 15.5.2018., Odbor za nastavu i izbor nastavnika pokreće postupak za dodjelu nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili vođenju izvannastavne aktivnosti – dvije nagrade.

Cilj nagrade je istaknuti nastavnike koji se, po mišljenju studenata, posebno zalažu za kvalitetu provedbe nastave i /ili izvannastavnih aktivnosti.

Na mrežnim stranicama Fakulteta bit će objavljena imena svih nastavnika podijeljena u dvije liste, koje se formiraju na temelju medijana broja studenata kojima nastavnici predaju (skupina nastavnika koja predaje broju studenata koji je ≤ medijanu i skupini koja predaje broju studenata većem od medijana).

Pravo glasovanja imaju svi studenti Fakulteta.

Glasovanje se provodi putem aplikacije koja je dostupna na poveznici: http://limesurvey.srce.hr/auth/aai/332422 od 7. do 21. srpnja 2021. Sa svake liste studenti biraju tri nastavnika.

Nakon provedenog glasovanja, Radna skupina koju imenuje Odbor za nastavu i izbor nastavnika dostavit će Povjerenstvu za nagrade izvješće i predložiti po jednog nastavnika s najviše osvojenih glasova sa svake liste za dodjelu nagrade.

Prijedlozi Povjerenstva za nagrade dostavljaju se Fakultetskom vijeću koje donosi konačnu odluku o dodjeli nagrade.

Prodekan za nastavu
prof. dr. sc. Ivica Kisić

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.