Šesti Dani karijera na Agronomskom fakultetu

S ciljem uspostave usluge savjetovanja u karijeri te povezivanja akademskog i poslovnog svijeta već šestu godinu zaredom Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje organizira Dane karijera. Ove godine, zbog epidemiološke situacije selimo se u online okruženje.

Termin održavanja Dana karijera je 10.5.2021 - 14.5.2021.

Studentima i svim zainteresiranima predstavljaju se renomirana poduzeća i obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz raznih područja agronomije i prerađivačko-prehrambene proizvodnje. Sudionici Dana karijera imaju priliku čuti što je potrebno za uspjeh na tržištu rada, dobili priliku za susret s predstavnicima poduzeća i gospodarstva, ugovoriti stručne prakse, upoznati se potencijalnim poslodavcima te steći poslovne kontakte.

Prijave za predavanja: https://forms.gle/Ryyv4cC3yBHjgQk97

Više na cpsk ( at ) agr.hr te na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/agronomski/

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.