Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo"

Novi restoran subvencionirane studentske prehrane ‘Restoran Agronomija i Šumarstvo’ otvoren je 10. svibnja 2021. u 13.00 sati.

Svečanom otvorenju prisustvovali su ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Radovan Fuchs, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Damir Boras, dekan Agronomskog fakulteta prof.dr.sc. Zoran Grgić, dekan Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, prof.dr.sc. Tibor Pentek te sanacijski upravitelj Studentskog centra u Zagrebu mr.sc. Mirko Bošnjak.

Studentski je to restoran koji će se dizajnom, kao i lokacijom itekako razlikovati od sličnih objekata u gradu Zagrebu. Riječ je o atraktivnome prostoru s unutarnjim i vanjskim kapacitetima na adresi Tvrtka Miloša 1.

Od utorka, 11. svibnja, studentski restoran radit će u uobičajenom radnom vremenu od 8 do 15 sati, a radno vrijeme caffe bara bit će od 7 do 15 sati.

Srdačan pozdrav svim budućim našim posjetiteljima i konzumentima!

Fotogalerija

Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo" Otvoren "Restoran Agronomija i Šumarstvo"

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.