Rad u časopisu 'Journal of Food Composition and Analysis'

U suradnji Zavoda za vinogradarstvo i vinarsvo te francuske INRA-e i Unité Expérimental Domaine de Vassal, objavljen je rad u časopisu 'Journal of Food Composition and Analysis'.

Link rada: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104062

Šikuten, Iva; Štambuk, Petra; Tomaz, Ivana; Marchal, Ceclie; Karoglan Kontić, Jasminka; Lacombe, Thierry; Maletic, Edi; Preiner, Darko
Discrimination of genetic and geographical groups of grape varieties (Vitis vinifera L.) based on their polyphenolic profiles // Journal of food composition and analysis, 102 (2021), 104062, 9 doi:10.1016/j.jfca.2021.104062

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.