Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2020./2021. godini

Na temelju članka 10. stavka 1. točke (d) Odluke o raspodjeli prihoda od školarina poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti i novčanih naknada za poslove na poslijediplomskom doktorskom studiju Poljoprivredne znanosti - poticanje znanstvene aktivnosti studenata doktorskog studija, raspisuje se natječaj za godišnju nagradu za objavu vrsnih znanstvenih radova.

Dodjeljuju se tri nagrade u slijedećim iznosima:

  1. nagrada u vrijednosti 4.000,00 kn
  2. nagrada u vrijednosti 3.000,00 kn
  3. nagrada u vrijednosti 2.000,00 kn (vrijednost nagrada iskazane su u bruto iznosima).

Na natječaj za dodjelu nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2020./2021. godini mogu se javiti doktorandi poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti koji udovoljavaju sljedećim uvjetima:

  • da je u natječajnom razdoblju akademske 2020.-2021. godine (listopad 2020. - rujan 2021. godine) objavio vrstan znanstveni rad u časopisu indeksiranom u a1 bazama podataka (Web of Science)
  • da je na predloženom znanstvenom radu prvi autor
  • da je u natječajnom razdoblju akademske 2020.-2021. godine bio u statusu studenta poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti

Doktorand se na natječaj može kandidirati s jednim znanstvenim radom objavljenim u časopisu indeksiranom u a1 bazama podataka (Web of Science).
Prijava za dodjelu nagrada za najbolji znanstveni rad doktoranda podnosi se putem pisarnice Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta u zatvorenoj omotnici s napomenom „Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2020./2021. godini“. Omotnica treba sadržavati tiskanu verziju predloženog znanstvenog rada i popratno pismo doktoranda.

Prijave se prikupljaju do 13. rujna 2021. godine.   

Vijeće poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti na svojoj redovitoj sjednici razmotrit će pristigle prijave na natječaj te temeljem vrsnoće (indeksiranosti) znanstvenih radova donijeti odluku o rangiranju pristiglih prijava, odnosno o dodjeli nagrada za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2020./2021. godini. Izrazi koji se koriste u ovom Natječaju, a imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.