Prijava na online predmete u na UNIC Sveučilištima

Želiš biti student nove generacije?
Iskoristi priliku i otkrij nove predmete u područjima koja te zanimaju.

U tijeku su prijave na online predmete u zimskom semestru akademske godine 2021/2022 na UNIC sveučilištima.

Ovdje potraži različite mogućnosti studiranja u okviru UNIC-a: News-Article (unic.eu )

Otkrit ćeš preko 100 predmeta iz raznih područja interesa, od obrazovanja, umjetnosti i humanističkih znanosti, društvenih znanosti, novinarstva, ekonomije, prirodnih znanosti, matematike, informacija i komunikacija, inženjerstva, poljoprivrede do zdravstva koji ti omogućuju stjecanje novih znanja i vještina, kao i učenje u međunarodnom okruženju.

UNIC ruši prepreke koje studente često ograničavaju u mobilnosti i pruža nove mogućnosti za odabir i prilagodbu iskustva studiranja tvojim interesima.
Budi i ti dio UNIC-a, Europskog sveučilišta postindustrijskih gradova, nove generacije europskih studenata, nastavnika, znanstvenika i društva koji rade, djeluju i promišljaju u budućnost.

Nove mogućnosti potraži u UNIC savezu koji uz Sveučilište u Zagrebu čine Sveučilište Deusto u Bilbaou (Španjolska), Sveučilište Ruhr u Bochumu (Njemačka),Koç sveučilište u Istanbulu (Turska), Erasmus sveučilište u Rotterdamu (Nizozemska),Sveučilište u Corku (Irska), Sveučilište u Liègeu (Belgija) i Sveučilište u Oulu (Finska).

Poveznica na prijave 

prijava_na_online predmete_unic_sveucilistima_plakat

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.