Potpisan ugovor između časopisa ACS i EBSCO baze podataka

S ponosom objavljujemo da je upravo potpisan ugovor između našeg časopisa Agriculturae Conspectus Scientificus (ACS) i EBSCO Information Services (SAD)  o uključivanju ACS u redovito praćenje. EBSCO okuplja velik broj bibliografskih baza podataka, a također i baze podataka s  cjelovitim tekstom iz različitih područja znanosti. Osim baze Academic Search Complete, dostupne su Business Source Complete, SocINDEX, CINAHL, ERIC, MEDLINE, Library, Information Science & Technology Abstracts, GreenFILE i druge.

Očekuje se da će se ACS do kraja ove godine uključiti u EBSCO Discovery Service, a zatim bi, s početkom 2022. godine, EBSCO pratio cjelovite radove objavljene u ACS u svojim bazama podataka relevantnim za područja koja pokriva časopis.

Ugovor je iniciran od strane EBSCO i dokaz je kvalitete časopisa postignute napornim i samozatajnim radom uredništva ACS. Vjerujemo da će se broj citatnih baza podataka koje prate ACS i dalje povećavati, uključujući i one koje se vrednuju u kategoriji a1.

Više o EBSCO Information Services možete saznati na poveznici: https://connect.ebsco.com/s/producthelp?language=en_US

Prof. dr. sc. Tomislav Jemrić
Glavni i odgovorni urednik ACS

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.