Virtualne zbirke Sveučilišta u Zagrebu – Vizbi. UNIZG

Projekt Virtualne zbirke Sveučilišta u Zagrebu – Vizbi. UNIZG pokrenulo je Sveučilište u Zagrebu 2020. godine u suradnji sa sastavnicama Sveučilišta. Građa je digitalizirana u sklopu redovne djelatnosti Sveučilišta u Zagrebu, sastavnica Sveučilišta, te iz Programa digitalizacije arhivske i knjižnične građe Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. Ostvarenju projekta pridonijeli su djelatnici ureda Rektorata Sveučilišta i knjižnica fakulteta u suradnji s tvrtkom ArhivPro d.o.o. uz koordinaciju Središnjeg ureda za koordinaciju knjižnica Sveučilišta u Zagrebu.

Centralna agronomska knjižnica je kroz projekt učinila dostupnom cjelokupnoj javnosti digitalne udžbenike i priručnike, kao i ostalu građu nastalu produkcijom naših djelatnika.

Kroz digitalizaciju stare građe će se predstaviti profesore koji su doprinijeli razvoju Fakulteta i agronomije kao znanosti.

Zbirka je dostupna na: https://unizg.eindigo.net  i web stranici Centralne agronomske knjižnice .

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.