Otvorene prijave za novu generaciju studenata tutora

Otvorili smo prijave za upis u novu generaciju studenta tutora za akademsku godinu 2021./2022. Postani i ti student tutor, ispuni prijamni obrazac  i pošalji ga na mail adresu cpsk@agr.hr.

Tko su studenti tutori?

Briga za novu generaciju studenata (brucoše) važna nam je stavka unapređenja kvalitete studiranja. S tim ciljem, počevši od akademske godine 2014./2015. do danas, omogućena je podrška studentima u studiranju sustavom tutorstva. Riječ je o altruističnoj grupi studenata viših godina koji na dobrovoljnoj bazi odvajaju dio svog slobodnog vremena kako bi novim generacijama studenata olakšali snalaženje u akademskoj zajednici.  Svakom brucošu na početku akademske godine dodjeljuje se tutor od kojeg može dobiti sve potrebne informacije i savjete za pravi početak, od informacija o kolegijima, bolonjskom procesu, gradskom prijevozu te svih ostalih informacija o studentskom načinu života.

Cilj aktivnosti je da studenti viših godina budu podrška novim kolegama u što boljoj prilagodbi  studiranju i studentskom životu. Svrha rada studenata tutora je unaprijediti komunikaciju te stvoriti povjerenje i poštivanje između studenata i djelatnika Fakulteta, kao i između samih studenata, a s ciljem poboljšanja kvalitete studiranja na Fakultetu.

Sudjelovanje u aktivnosti upisuje se u dodatak diplomi.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.