Okoliš, poljoprivreda i gospodarenje resursima (Inter-EnAgro)

Study Programme in English

Study Programme Coordinator: prof. dr. sc. Gabrijel Ondrašek

Diplomski studij na engleskom jeziku

Studij se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku, a namijenjen je stranim i domaćim kandidatima. Glavnina nastavnog osoblja je s Agronomskog fakulteta i ostalih sastavnica zagrebačkog sveučilišta, te brojni gost predavači iz Australije, Italije, Austrije, Slovenije, Njemačke i Češke.  

InterEnAgro pruža teorijsko i praktično znanje iz održivog korištenja i gospodarenja prirodnim resursima, te uvid u učinke ljudskog djelovanja na spomenute resurse.

InterEnAgro traje dvije godine (4 semestra) i omogućuje stjecanje 120 ECTS bodova.

InterEnAgro je prvu generaciju studenata upisao u 2016./2017. akademskoj godini i od tada studij kontinuirano upisuju kandidati iz raznih zemalja, najviše SAD-a, zatim Kanade, Afganistana, Nigerije, Gane, Azerbejđana, Turske i Gruzije.

InterEnAgro se oglašava putem studentskog portala - https://bit.ly/INTER-ENAGRO , privlačeći interes kandidata iz svih zemalja svijeta.

Prijave kandidata se zaprimaju kontinuirano za narednu akademsku godinu. Prijaviti se mogu svi kandidati sa završenim prijediplomskim studijem i dobrim poznavanjem engleskog jezika.

Svake godine Agronomski fakultet najbolje rangiranim kandidatima dodjeljuje 3 stipendije za pokrivanje troškova školarine.

Detaljnije o studiju InterEnAgro na poveznici Environment, Agriculture & Resource Management – InterEnAgro 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.