Vijesti

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Djelatnici Zavoda za melioracije prof. dr. sc. Davor Romić i izv. prof. dr. sc. Monika Zovko sa suradnicima iz Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša objavili su rad u časopisu „Foods” (q1, IF 5.561) ...

Dobitnici Rektorove nagrade u ak. god. 2021/2022.

Dobitnici Rektorove nagrade u ak. god. 2021/2022.

Izabrani su dobitnici Rektorove nagrade u akademskoj godini 2021./2022. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici...

Dan doktorata biotehničkog područja 2022.

Dan doktorata biotehničkog područja 2022.

Podsjećamo vas da Agronomski fakultet, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i Prehrambeno-biotehnološki fakultet, sastavnice biotehničkog područja Sveučilišta u Zagrebu, zajednički organiziraju od 28. do 29. rujna 2022. godine ...

Svečana promocija doktora znanosti

Svečana promocija doktora znanosti

U nedjelju 11. rujna 2022. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održane su dvije svečane promocije doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu...

4# PhD Radionica

4# PhD Radionica

Pozivamo doktorande na 4# PhD radionicu pod nazivom Upisi u prvu i više godine doktorskog studija u ak.god.2022./23. –novosti i izazovi koja će se održati putem ZOOM platforme...

Jutro na Agronomiji

Jutro na Agronomiji

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet 9. rujna 2022. s početkom u 9.30 sati održava prvo Jutro na Agronomiji. Kroz događaj će se predstaviti rad i djelovanje Agronomskog fakulteta ...

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.