Ash4soiL :: potpisan ugovor o financiranju projekta
"Primjena pepela biomase radi unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje i plodnosti tala"
"Primjena pepela biomase radi unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje i plodnosti tala"
"Transnational Quality Education for Organic Food Safety (SAFE-ORGfood)"
23.04.2021. :: 11:00 sati :: Velika vijećnica i online :: Identifikacija, raširenost i fenotipska varijabilnost gljiva uzročnika smeđe truleži (Monilinia spp.) na breskvi, nektarini i šljivi u Hrvatskoj ...
22.04.2021. :: 13h :: Mala vijećnica i online :: Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološka i senzorska svojstva sira škripavca sniženog sadržaja natrija ...
Prof.dr.sc. Ivica Kisić na 7. redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća održanoj 13.4.2021. izabran za dekana Agronomskog fakulteta u ak. godinama 2021/22-2023/24.
Provedena i završena aktivnost
poglavlje: "Barbary Sheep Ammotragus lervia (Pallas, 1777)"
Prof. dr. sc. Boris Duralija sa Zavoda za voćarstvo, u suradnji s kolegama iz više institucija, objavio je rad u časopisu Foods (IF: 4.092)...
Cilj UNIC saveza je omogućiti stvaranje novog europskog sveučilišta ...
Skupina autora sa Zavoda za hranidbu životinja, Zavoda za specijalno stočarstvo, Zavoda za oplemenjivanje bilja, genetiku i biometriku te Zavoda za sjemenarstvo objavila je rad u časopisu Foods (IF: 4.092)
Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je objavljen priručnik "Korisno bilje od Krasa do Kvarnera" u sklopu projekta INTERREG SI-HR
kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja - od 1. travnja 2021. ...
TODO projektni konzorcij otvara poziv ...
Poziv studentima IV semestra diplomskog studija Hortikultura, usmjerenje Vinogradarstvo-vinarstvo :: Rok za prijavu: petak, 15. travnja 2021
Uloga peludi u pčelinjoj zajednici :: 9. travnja 2021. :: 10:00 sati :: dvorana VI/A
Skupina autora Zavoda za mljekarstvo, Zavoda za opće stočarstvo te Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša objavili su rad u časopisu Foods (IF: 4.092) ...
Trendovi u marketingu hrane uslijed pandemije COVID-19 virusa :: petak, 9. travnja 2021. :: 8:30 sati :: online
Darivanje krvi održati će se 25.03.2021. u Velikoj vijećnici (VI paviljon) od 9-13 sati.
Prof.dr.sc. Ivica Kisić je dobitnik Godišnje nagrade HAZU za znanstveno dostignuće u 2020. godini u području prirodnih znanosti
Utjecaj ekoloških čimbenika na strukturu i dinamiku ihtioplanktonskih zajednica Kaštelanskog zaljeva :: 01.04.2021. :: 10:00 sati :: online
Utjecaj sastava i mehaničke pripreme biomase na kakvoću bioulja i biougljena dobivenog pirolizom. Datum održavanja: 26.03.2021. :: 10:00 sati :: Dvorava VI/A & online.
Javna obrana održat će se dana 25.03.2021. u 11 sati u maloj vijećnici Agronomskog fakulteta.
Utjecaj odnosa komponenti fenotipske varijance, dizajna i klimatskih promjena na učinkovitost sortnih pokusa 23.03.2021. :: 12:00 sati :: online ...
Predviđanje europskih i nacionalnih pokazatelja u gospodarenju biorazgradivim komunalnim otpadom korištenjem umjetnih neuronskih mreža 19.03.2021. :: 10:00 sati :: online ...