Fenotipska svojstva, masnokiselinski sastav i senzorna kvaliteta mesa i jaja kokoši hrvatice

Naziv natječaja: Natječaj za financiranje istraživačke djelatnosti na Sveučilištu u Zagrebu

Izvor financiranja: Sveučilište u Zagrebu

Uloga AFZ: koordinator

Ukupna vrijednost: 33 750,00 HRK

Početak provedbe: 01.01.2016.

Završetak provedbe: 31.12.2016.

Voditelji

izv. prof. dr. sc. Dalibor Bedeković
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Suradnici

doc. dr. sc. Marija Duvnjak
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

izv. prof. dr. sc. Goran Kiš
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

prof. dr. sc. Jasna Pintar
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

prof. dr. sc. Darko Grbeša
Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.