Studenti o studiju
diplomski studij poljoprivredna tehnika - Mehanizacija

Studenti diplomskog studija Poljoprivredna tehnika – Mehanizacija opisuju studij kao poučan s vrlo opširnim programom učenja kojim se prolazi kroz gotovo sve grane agronomije s posebnim naglaskom na poljoprivrednu tehniku.  Teorijsko znanje uvelike se primjenjuje kroz terensku nastavu i stručnu praksu, što su studenti prepoznali kao jednu od najbitnijih karakteristika studija. Sudjelovanja u izvannastavnim aktivnostima putem Mehanizatorske i ostalih grupa prepoznata su kao dodatno teorijsko i praktično učenje za one koji žele znati više. Takav program studiranja omogućio je studentima olakšano zapošljavanje i snalaženje na tržištu rada nakon završetka studija.

Neki od studentskih komentara su:

  • Vrlo zanimljiv studij, izuzetni profesori
  • Vrlo opširan program koji obuhvaća više strana agronomije, zanimljiv i poučan studij koji ima puno potencijala za budućnost i tehniku u agronomiji
  • Studij koji je za svaku preporuku, što zbog profesora što zbog stečenog znanja u većini grana agronomije. Studij mi je omogućio sudjelovanje u raznim radionicama, predavanjima i terenskim nastavama.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.