Agroekologija

Diplomski sveučilišni studij Agroekologije interdisciplinarni je studij koji uvažava potrebu specijaliziranog i fleksibilnog načina studiranja s naglaskom na razvoju individualnih kompetencija i prilagođen je potrebama javnih i privatnih gospodarskih subjekata.

Ovaj studij obuhvaća jedno uže područje ekologije, koje je jako važno za razumijevanje povezanosti poljoprivrede i okoliša – agroekologiju.

Osim 12 obaveznih predmeta ovaj studij nudi i veliku paletu izbornih predmeta što omogućuje svakom studentu individualni pristup u usvajanju fundamentalnih, primijenjenih i praktičnih znanja iz ovoga vrlo propulzivnog područja, što stvara široku osnovu kako za daljnja usavršavanja tako i za različite mogućnosti zaposlenja. Studij uključuje i dosta terenskih i laboratorijskih vježbi, na kojima se primjenjuju teoretska znanja usvojena na predavanjima.

Studij Agroekologija razdijeljen je na dva usmjerenja: 

- Agroekologija

- Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi

 

Agroekologija

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.