Zašto studirati Agroekologiju
prijediplomski studij Agroekologija

Brojni problemi ekološke prirode koji u područjima s intenzivnom poljoprivredom postaju sve veća smetnja održivom razvoju postoje i u Hrvatskoj. Za ravnotežu u gospodarenju prirodnim resursima koji se u poljoprivredi redovito koriste (poljoprivredni proizvodni prostor, tlo, voda) potrebno je znanje, a studij Agroekologije osmišljen je tako da posebno naglašava načine i mogućnosti održivog gospodarenja u poljoprivredi Hrvatske. Poljoprivredni ekološki sustav razlikuje se bitno od ekoloških sustava slobodne prirode premda postoje i brojne sličnosti. Obrazovanje stručnjaka bitan je preduvjet održivog gospodarenja u poljoprivredi, a cilj je ovog prijediplomskog studijskog programa školovati generacije agronoma koje će organizirati poljoprivrednu proizvodnju u Hrvatskoj na ekološki i trajno prihvatljiv način.

Fotogalerija

Zašto studirati Agroekologiju Zašto studirati Agroekologiju Zašto studirati Agroekologiju Zašto studirati Agroekologiju Zašto studirati Agroekologiju Zašto studirati Agroekologiju

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.