Studenti o studiju

„Dobar spoj menadžmenta, ekonomike i  marketinga koji su potrebni za razumijevanje poljoprivrede iz drugačije perspektive. Uz ciljano odabrane izborne predmete i dodatni interes omogućen kroz izvannastavne aktivnosti vrlo lako je primijeniti znanje na određeni sektor poljoprivrede ili tehnološki proces. Meni kao proizvođaču mlijeka i mesa, a ujedno i rataru, studij je dao dobru osnovu za vođenje vlastite tvrtke.” (I. Bavrka)

„Sadržajan i zanimljiv studij koji pruža priliku svakom studentu da iz različitih perspektiva razmatra isti problem, predlaže rješenja, bilo da se radi o OPG-u ili nekom drugom obliku organizacije. Izuzetno susretljivi profesori koji svakome pomognu zamišljenu ideju pretvoriti u dobar poljoprivredni projekt. Ja sam svoju ideju uz spremnost na rizik, želju, volju i entuzijazam uspješno ostvarila.” (M. Sremić)

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.