Mogućnost zaposlenja nakon studija
diplomski studij Agrobiznis i ruralni razvitak

Posljednjih godina povećane su potrebe tržišta za specijalistima za menadžment i marketing u poljoprivredi koji mogu voditi stručne i znanstvene, domaće i europske projekte i studije, a državna i lokalna uprava i samouprava traže stručnjake za agrarnu politiku i ruralni razvoj.

Nositelj ove kvalifikacije ovlašten je koristiti zakonski zaštićen akademski naziv magistar/magistra inženjer/inženjerka agrobiznisa i ruralnog razvitka (mag. ing. agr.) te izvršavati stručni posao u području za koje je stekao naziv.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.