Opis studija

Diplomski sveučilišni studij Agroekologije interdisciplinarni je studij s usmjerenjima Agroekologija i Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi koji uvažava potrebu specijaliziranog i fleksibilnog načina studiranja s naglaskom na razvoju individualnih kompetencija i prilagođen je potrebama javnih i privatnih gospodarskih subjekata.

Ovaj studij obuhvaća jedno uže područje ekologije, koje je jako važno za razumijevanje povezanosti poljoprivrede i okoliša – agroekologiju.

Osim 12 obaveznih predmeta ovaj studij nudi i veliku paletu izbornih predmeta što omogućuje svakom studentu individualni pristup u usvajanju fundamentalnih, primijenjenih i praktičnih znanja iz ovoga vrlo propulzivnog područja, što stvara široku osnovu kako za daljnja usavršavanja tako i za različite mogućnosti zaposlenja. Studij uključuje i dosta terenskih i laboratorijskih vježbi, na kojima se primjenjuju teoretska znanja usvojena na predavanjima.

Ako imaš razvijenu svijest za ekologiju i razmišljaš o tome kako se ponašati odgovorno prema okolišu, te kako ostaviti ovaj svijet barem jednako dobar za buduće generacije, ovo je studij za tebe!

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.