Studenti o studiju

Upisala sam diplomski studij smjer Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi jer su me zanimali mikroorganizmi koji utječu na poboljšanje kvalitete fermentiranih proizvoda kao i očuvanje kvalitete tla. Sam smjer ima dovoljno teoretske i praktična nastave da se upoznaju i nauče novi pristupi suvremenoj biotehnologiji.

(Ana Puljko - studentica usmjerenja Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi)

Ovi smjerovi, osim što naglašavaju načine i mogućnosti održivog gospodarenja u poljoprivredi, omogućuju nadogradnju stečenog znanja s prijediplomskog studija, a izvanredni profesori i požrtvovni asistenti svoje znanje i iskustva nesebično dijele s nama. Upišite jedan od studija Agroekologija i otkrite zašto je budućnost poljoprivrede nezamisliva bez Agroekologije!

(Marta Lukić - studentica usmjerenja Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi)

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.