Mogućnosti nakon završetka studija
prijediplomski studij Agroekologija

Uspješnim završetkom prijediplomskog studija Agroekologija studenti vladaju vještinama dostatnim za vođenje vlastitih gospodarstava. Ipak, studenti mogu nastaviti obrazovanje pohađajući diplomski studij u području Agroekologije i ostalih srodnih studija na Agronomskom fakultetu ili drugim fakultetima u inozemstvu.

Studenti završetkom prijediplomskog studija Agroekologije mogu izvršiti samozapošljavanje u domeni poljoprivrede, ali  i voditi raznovrsne poslove unutar velikog broja stručnih i znanstvenih institucija, kao što su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Savjetodavna služba, znanstveni instituti, državne agencije, javne ustanove i fondovi, u proizvodnom sektoru kao i u konzalting tvrtkama za održivi razvoj i primijenjenu ekologiju. Također, u mogućnosti su zaposliti se u istraživačkim institucijama u području poljoprivrede, trgovačkim subjektima u području poljoprivrede, tvrtkama koje se bave izradom, nadogradnjom i implementacijom softverskih rješenja za preciznu poljoprivredu, kao i obavljati poslove iz domene inspekcijskog nadzora poljoprivredne i ekološke biljne proizvodnje.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.