Mogućnosti nakon završetka studija
prijediplomski studij Animalne znanosti

Nakon završetka ovog prijediplomskog sveučilišnog studijskog programa student stječe pravo upisa na bilo koji od 16 diplomskih sveučilišnih programa Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta prema uvjetima koji vrijede za pojedini studij. Studenti stječu pravo upisa i na bilo koju sastavnicu sveučilišta u Republici Hrvatskoj i inozemstvu prema uvjetima koje one propisuju.

Studenti studija Animalne znanosti tijekom studiranja upoznaju pozicije poljoprivrede kao ljudske djelatnosti i osnove poljoprivredne struke u širem smislu. Stječu znanja dostatna za nastavak diplomskog studija u području animalnih i srodnih znanosti te obavljanja poslova u poljoprivrednim tehnološkim procesima. Ovisno o skupini izabranih predmeta, mogu biti osposobljeni za samostalan rad unutar užeg stručnog područja ili na vlastitom obiteljskom gospodarstvu. Studij je osmišljen tako da prvostupnike osposobljava za poslove vođenja proizvodnje na gospodarstvu, upravljanje gospodarstvom, obavljanje poslova u uredima državne i lokalne uprave u domeni poljoprivrede i ruralnog sektora, suradnji u istraživačkim institucijama na području poljoprivrede te u poslovima prometa poljoprivrednom opremom i proizvodima. Zapošljavanje nije nužno ograničeno na područje poljoprivrede.

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.