Zašto studirati Ekološku poljoprivredu
prijediplomski studij Ekološka poljoprivreda

Ekološka poljoprivreda jedna je od najbrže rastućih grana poljoprivrede u Hrvatskoj. U skladu s promjenama koje se događaju u poljoprivredi tijekom posljednjih 20-ak godina kao i prilagodbama nastavnih programa na sličnim fakultetima u zemljama našeg okruženja nastala je ideja za ovakvim studijem na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu.

Prijediplomski studij Ekološka poljoprivreda omogućuje stjecanje multidisciplinarnog znanja iz područja biotehničkih znanosti. Riječ je o studiju čija je glavna svrha educirati studente o proizvodnji hrane prema zahtjevima potrošača za ekološkim proizvodima, a s druge strane doprinosi zaštiti okoliša i dobrobiti životinja te ruralnom razvoju.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.