Mogućnosti nakon završetka studija
prijediplomski studij Hortikultura

Prijediplomski studij Hortikulture namijenjen je stjecanju širih znanja iz područja hortikulture prikladnih za nastavak diplomskih studija. Nakon završetka student može nastaviti obrazovanje na matičnom diplomskom studiju Hortikulture (usmjerenja Vinogradarstvo i vinarstvo, Voćarstvo, Povrćarstvo, Ukrasno bilje) te drugim diplomskim studijima na Agronomskom fakultetu ili srodnim fakultetima u zemlji i inozemstvu.

Stručnjaci studija Hortikulture bit će osposobljeni za voditelja gospodarstva u hortikulturnoj proizvodnji, u poduzećima za preradu i promet hortikulturnih proizvoda, voditelja proizvodnje u rasadnicima. Bit će osposobljeni i za suradnika u poduzećima za proizvodnju i promet sredstava i opreme u hortikulturi, u poduzećima za projektiranje hortikulturnih objekata i trajnih nasada, referenta za područje poljoprivrede u tijelima lokalne uprave i državnim institucijama i sl. Zapošljavanje nije nužno ograničeno na područje hortikulture.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.