Dani doktorata biotehničkog područja 2024.

Poštovane kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je objaviti da Agronomski fakultet, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i Prehrambeno-biotehnološki fakultet, sastavnice biotehničkog područja Sveučilišta u Zagrebu, 12. i 13. rujna 2024. godine zajednički organiziraju Dane doktorata biotehničkog područja 2024, a ove su godine po prvi puta uključeni i doktorandi s inozemnih sveučilišta.

Svi studenti doktorskih studija biotehničkog područja, a posebice poslijedoktorandi koji su doktorirali u akademskoj godini 2023./2024. mogu na Danima doktorata biotehničkog područja 2024. predstaviti dosadašnja postignuća i rezultate istraživanja u okviru teme svoje disertacije, bilo usmenim izlaganjem rezultata ili u obliku poster prezentacije, a svi sažetci izlaganja bit će objedinjeni i tiskani u Zborniku sažetaka Dana doktorata biotehničkog područja 2024. Izlaganja mogu biti na hrvatskom ili engleskom jeziku, dok PowerPoint  prezentacije i posteri trebaju biti pripremljeni na engleskom jeziku.

Organizacijski odbor
Dani doktorata biotehničkog područja 2024.

 Prva obavijest HRV
 Prva obavijest ENG

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.